Hírek – Felhívások – Aktualitások

2021.4.21. – Nagy kapacitású oltóközpont

Nagy kapacitású oltóközpont – Oltás minden hétvégén – 35 év felettiek számára (online regisztráció szükséges)

2021. április 25-én nagy kapacitású oltóközpont nyílik a Párkányi Rendelőintintézet épületében a Komáromi Agel kórház és Nyitra megye együttműködésével,  ahol hétvégeken fog zajlani a lakosság oltása.

Az oltásra a www.korona.gov.sk vagy a https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia oldalakon lehet beregisztrálni. Az oltáshoz szükséges dokumentumok az alábbi hivatkozáson tölthetők le: https://www.unsk.sk/zobraz/obsah/12024 – előre kitölthetők.

Bejelentkezés beugrónak: https://www.unsk.sk/zobraz/obsah/12024 (amennyiben valaki nem jön el az időpontjára, a beugó listán lévő személyek vannak értesítve)

Regisztráció a Várakozólistára: https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia

70 év felettieket kísérők számára minden információ elérhető az alábbi linken: https://korona.gov.sk/spolocne-ockovanie-seniorov-nad-70-rokov-a-ich-sprievodu/

2021.2.4. – Változás az antigén tesztelőállomás nyitva tartásában

 

Értesítjük az antigén tesztelést igénylő nyilvánosságot, hogy 2021. feburár 4-től változás történt a Párkányi Rendelőintézet által üzemeltetett antigén tesztelőállomás nyitva tartásában. Ettől a naptól kezdve hétfőtől szombatig 8.00-tól 16.00-ig tartunk nyitva. Utolsó mintavétel: 15.45

Az antigén tesztelőállomás nyitva tartása:
http://poliklinikansksturovo.sk/wp-content/uploads/2021/05/otv.pdf

2021.1.3. – Bejelentkezés az antigénes tesztelésre

Értesítjük az antigén tesztelést igénylő nyilvánosságot, hogy 2021. január 5-től az alábbi hivatkozásra kattintva lehet pontos időpontra bejelentkezni a Párkányi Rendelőintézet által üzemeltetett tesztelőállomásra: https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-patient-form.php

Bízunk benne, hogy ezzel meggyorsítjuk a mintavételeket, és csökken a várakozási idő. Akik nem jelentkeztek be online a fenti hivatkozáson, jöhetnek tesztelésre, de őket a helyszínen kell majd regisztrálni, ezért az első napokban ez még lassíthatja a munka menetét. Az időpontra online bejelentkezett személyek előnyben részesülnek.

Sor hossza: http://poliklinikansksturovo.sk/screenshot.html

Nyitvatartási idő:
http://poliklinikansksturovo.sk/wp-content/uploads/2021/01/Otv.doba-Nyitva_tartas..pdf

2020. 12. 31. – Reumatológia – MUDr. BELICA Peter

Nyugdíjazás miatt a járóbeteg rendelés megszűnt.

2020. 12. 5. – Ingyenes antigén tesztelési pont

Kedves Érdeklődők! Értesítjük Önöket, hogy A COVID-19-el kapcsolatos járványügyi helyzet miatt szükségessé vált ingyenes antigén tesztelési pontot 2020. december 7-én, azaz hétfőn nyitjuk a Párkányi Rendelőintézet hátsó bejáratánál. A tesztelés minden munkanapon 10.00-18.00 közt zajlik majd.
Az ingyenes tesztelés minden érdeklődőre vonatkozik, beleértve a Magyar Köztársaság állampolgárait is.
Nyitvatartás: http://poliklinikansksturovo.sk/wp-content/uploads/2020/12/Otvaracia-doba_MOM.pdf

2020. 3. 1. – Az orvosi készültségi rendelő újjáépítése

2019-ben a Párkányi Rendelőintézetben megtörtént az orvosi készültségi rendelő újjáépítése. A rendelő átkerült az épület hátsó részébe. Megtörtént a belső terek átépítése. A rendelő berendezése is teljesen új. Új EKG és defibrillátor is szolgálja a rászorulókat. Az idelátogató kellemes, komfortos környezetbe érkezik.

Orvosaink

Szerződések

Megrendelők

Számlák

Közbeszerzés

Telefonkönyv

Párkány