POLIKLINIKA

NSK Štúrovo

 

PK ŠTÚROVO

Hírek – Felhívások – Aktualitások

2022.04.22 -én 14:00 órakor az egészség világnapja alkalmából „ A művészet gyógyító ereje“ címmel rajzkiállítás nyílt  a rendelőintézet épületében. Az ünnepélyes kiállításmegnyitó keretén belül kitüntettünk néhány helyi egészségügyi dolgozót és együttműködési megállapodást írtunk alá a lévai AGEL kórházzal. Továbbá bemutattuk az új, a lakosság számára elérhető, automata külső defibrillátor (AED) üzembe helyezését, amely a rendelőintézet főbejáratánál található.

Értesítjük Önöket, hogy a rehabilitációs osztály 2024. április 12-én zárva tart.

Információ az épületünkben végzett felújításokról és javításokról:

2024. március 4-én megkezdődik a személylift beépítése az épület elülső részébe és az épület főbejáratának a felújítása. A felújítási munkálatok 2024 júniusában fejeződnek be. Ebben az időszakban az épület főbejáratát lezárják, és a pácienseket az épület további bejárataihoz irányítják át.

Megértésüket köszönjük.

Kedves pácienseink, értesítjük Önöket, hogy 2023 május 1-től, hétfőtől változik az ultraszonográfia rendelési ideje a röntgen osztályon:

Nap

Nyitvatartás

Hétfő

07:00 – 13:30

Kedd

07:00 – 13:30

Szerda

07:00 – 13:30

Csütörtök

07:00 – 13:30

Péntek

07:00 – 13:30

 

2023. április 5-én 14:00 órakor került sor az egészség világnapja alkalmából rendezett rajzkiállítás ünnepélyes megnyitójára. A kiállítás évente kerül majd megrendezésre, és ezzel egyidejűleg minden évben köszönetet mondunk a párkányi körzet néhány egészségügyi szakemberének. Most az Orvosok a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben” témakörben mondtunk köszönetet. Az ünnepségen jelen volt a nyitrai önkormányzat elnöke és több más vendég is. 

Tisztelt Páciensek!

Kérjük Önöket, hogy a délelőtti órákban kizárólag az épület előtt lévő parkolókat használják! Megértésüket köszönjük. 

2022. február 17-én átadásra került az új, teljesen felújított fiziátriai-rehabilitációs részleg. Az átadáson többek között jelen volt doc. Ing. Milan Belica, PhD. Nyitra megye elnöke, Ing. Csenger Tibor, Nyitra megye alelnöke, Ing. Szabó Eugen, Párkány város polgármestere, Ing. Farkas Iván, megyei képviselő. Bízunk benne, hogy a felújított részleg, valamit a több új műszer hozzájárul városunk, valamit az egész régió jobb egészségügyi ellátásához.

Mivel 2021. október 25-től az érsekújvári járás a Covid-19 betegséggel kapcsolatban  piros zónába kerül,  Nyitra Megye Párkányi Rendelőintézete a következő intézkedéseket hozta:
 • A poliklinika épületébe csak FFP2-es maszkkal lehet belépni
 • Minden pácienc, aki ambuláns kezelésre, röntgenre, vagy rehabilitációra jön, fel kell hogy mutasson vagy oltási igazolást, vagy igazolást arról, hogy 180 nappal nem régebben átesett a Covid-19 betegségen, vagy eredményt az antigén tesztelésről,  ami nem régebbi 24 óránál, vagy eredményt a PCR tesztelésről, ami nem régebbi 72 óránál. Szükséges ezen eredmények felmutatása SMS-ben, vagy bármilyen más formában.

Felhívjuk a páciensek figyelmét, hogy rendelőintézetünk épületében az alábbi orvosoknál használhatják az e-Časenka rendszert:

 • MUDr. Peter Botlik – ultraszonográfia
 • MUDr. Juraj Povinský – háziorvos
 • MUDr. Adriana Povinská – háziorvos
 • MUDr. Norbert Száraz – allerogológia
 • MUDr. Monika Szárazová –  tüdőgyógyászat – telefonos egyeztetés hétfőn és csütörtökön 13:00 – 14:00

 

A Covid-19 vírus terjedése miatt kérjük a pácienseket, hogy használják ki ezt a szolgáltatást, és a fent említett orvosokhoz a saját egészségük megvédése érdekében jelentkezzenek az alábbi hivatkozáson:

https://ecasenka.sk/#search

Minden szolgáltatást egyszerűen és gyorsan elintézhetnek telefon és internet segítségével:

 • Recept (e-recept) interneten keresztül
 • Kivizsgálások eredménye sms-en keresztül
 • Sorszám a rendelőbe otthonról – ingyenes
 • Behívás a rendelőbe sms-en keresztül – illeték fizetés (2,90 EUR, fizetés a mobil operátornak)

A páciensek az alábbi hivatkozáson találnak videót a rendszer működéséről:

https://www.ecasenka.sk/videonavody-pre-pacientov/

Értesítjük Önöket, hogy 2021. szeptember 27-től megkezdődnek a felújítási munkálatok a rendelőintézetünk körüli bejáró utakon és parkolókon. Ez okból kifolyólag az épület körül jelentősen csökken a parkolási lehetőség. Ezért megkérjük a járművezetőket, hogy az építkezési munkálatok idején csökkentsék az autóval való utazást rendelőintézetünkbe, vagy igyekezzenek járművüket a rendelőintézet parkolóján kívül leparkolni. Kérjük a járművezetők kiemelt figyelmét és a parkolási tilalom betartását, hogy felújítási munkálatok zökkenőmentesen és fennakadások nélkül mehessenek végbe. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Orvosaink

Szerződések

Megrendelők

Számlák

Közbeszerzés

Telefonkönyv

Párkány