Hírek – Felhívások – Aktualitások

2021.9.2. – A Párkányi Rendelőintézet épületében működő nagy kapacitású oltóközpont ezen a héten nem tart nyitva. A következő oltási időpont: még nincs meghatározva. A párkányi oltóközpontban beadott Pfizer vagy Janssen oltóanyag iránt érdeklődők az alábbi telefonszámon jelentkezhetnek: 036/7565103. (Hétfőtől péntekig 7.00-15.00 közt hívható)

A párkányi oltóközpont csak megfelelő számú érdeklődő esetén fog kinyitni.

Megértésüket köszönjük

 

Regisztráció az oltásra

Minden érdeklődő regisztrálni tud a Párkányi Oltóközpontba a Komáromi Agel Kórház rendszerében:

https://portal.agel.sk

Megjegyzések:

  1. Válassza ki a „COVID-19 Vakcinácia“-t
  2. Válassza ki a Párkányi Nagykapacitású Oltóközpontot.
  3. Kattintson a „Rezervovať“-ra
  4. Válassza ki a regisztrálni kívánt emberek számát.
  5. Válasszon a felkínált lehetőségből időpontot (ha nem talál időpontot, akkor várnia kell a következő oltási napig)
  6. Válasszon időpontot – ne hagyja figyelmen kívül az 1. vagy 2. oltás részt sem (tetszőleges időpontot választhat a listáról)
  7. Töltse ki a kötelező adatokat. Megjegyzésben feltüntetheti, hogy 1. vagy 2. oltásra regisztrál.
  8. Az összegzésben jóvá kell hagyni az időpont megrendelését. A fizetésről szóló információkat ez esetben nem kell figyelembe venni, az oltás ingyenes.

A kórház rendszerében csak 18 éven feletti személyt lehet regisztrálni. A gyerekeket az állami rendszerben kell regisztrálni, Párkányban csak 16 év felettieket oltanak.

 

2021.07.13 – Értesítjük az érdeklődőket, hogy 2021. július 17-től az épületünkben működő oltóközpont már NEM fog minden hétvégén működni. Az oltóközpont nyitva tartása az érdeklődők létszámától függ majd. Részletes információt a 036/75 65 111-es telefonszámon kaphatnak. Ugyanezen a telefonszámon van lehetőségük regisztrálni is az érdeklődőknek. Megértésüket köszönjük.

2021.4.21. – Nagy kapacitású oltóközpont

Nagy kapacitású oltóközpont – Oltás minden hétvégén – 16 év felettiek számára (online regisztráció szükséges)

2021. április 25-én nagy kapacitású oltóközpont nyílik a Párkányi Rendelőintintézet épületében a Komáromi Agel kórház és Nyitra megye együttműködésével,  ahol hétvégeken fog zajlani a lakosság oltása.

Az oltásra a www.korona.gov.sk vagy a https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia oldalakon lehet beregisztrálni. Az oltáshoz szükséges dokumentumok az alábbi hivatkozáson tölthetők le: https://www.unsk.sk/zobraz/obsah/12024 – előre kitölthetők.

70 év felettieket kísérők számára minden információ elérhető az alábbi linken: https://korona.gov.sk/spolocne-ockovanie-seniorov-nad-70-rokov-a-ich-sprievodu/

2020. 12. 31. – Reumatológia – MUDr. BELICA Peter

Nyugdíjazás miatt a járóbeteg rendelés megszűnt.

2020. 3. 1. – Az orvosi készültségi rendelő újjáépítése

2019-ben a Párkányi Rendelőintézetben megtörtént az orvosi készültségi rendelő újjáépítése. A rendelő átkerült az épület hátsó részébe. Megtörtént a belső terek átépítése. A rendelő berendezése is teljesen új. Új EKG és defibrillátor is szolgálja a rászorulókat. Az idelátogató kellemes, komfortos környezetbe érkezik.

Orvosaink

Szerződések

Megrendelők

Számlák

Közbeszerzés

Telefonkönyv

Párkány