Hírek – Felhívások – Aktualitások

2022. január 30-án, vasárnap fogunk oltani 8.00-tól 15.30-ig.

Oltóanyag – COMIRNATY /Pfizer/.

Csak 18 év felettieket oltunk első, második és harmadik oltással. Szükséges az 1., ill. a 2. oltást igazolni. Pfizer vakcina felvehető bármely oltóanyaggal való oltás után (kivétel a Sinopharm vakcinája). El kell telni minimálisan 3 hónapnak a második oltás óta. Aki hamarább szeretné oltatni magát, szükséges hozni írásbeli orvosi javaslatot.

Regisztráció csak a https://portal.agel.sk  oldalon lehetséges – regisztráció 2022. január 30-ra.

Mindenki saját magát regisztrálja.

Regisztráció nélkül is lehet jönni és lehetőség szerint az érdeklődők megkapják az oltást.

Információt a poliklinika oldalán találnak – poliklinikansksturovo.sk.

Telefonos segítséget a 036/7565103-as számon adunk, vagy emailben: eva.mocskos@pksturovo.sk

Azok a  60 év felettiek, akik érdeklődnek a pénzügyminisztérium jutalma iránt és 2022. január 15-ig nem lesznek beoltva, jöhetnek január végéig azzal a feltétellel, hogy 2022. január 15-ig regisztrálnak a korona.gov.sk oldalon (nem itt nálunk).

Közelebbi információ: https://www.mfsr.sk/media/tlacove-spravy/zakladne-info-k-finančnej-pomoci-seniorom-60-za-ockovanie.html

Mivel 2021. október 25-től az érsekújvári járás a Covid-19 betegséggel kapcsolatban  piros zónába kerül,  Nyitra Megye Párkányi Rendelőintézete a következő intézkedéseket hozta:
– A poliklinika épületébe csak FFP2-es maszkkal lehet belépni
– Minden pácienc, aki ambuláns kezelésre, röntgenre, vagy rehabilitációra jön, fel kell hogy mutasson vagy oltási igazolást, vagy igazolást arról, hogy 180 nappal nem régebben átesett a Covid-19 betegségen, vagy eredményt az antigén tesztelésről,  ami nem régebbi 24 óránál, vagy eredményt a PCR tesztelésről, ami nem régebbi 72 óránál. Szükséges ezen eredmények felmutatása SMS-ben, vagy bármilyen más formában.

Felhívjuk a páciensek figyelmét, hogy rendelőintézetünk épületében az alábbi orvosoknál használhatják az e-Časenka rendszert:

 • MUDr. Peter Botlik – ultraszonográfia

 • MUDr. Juraj Povinský – háziorvos

 • MUDr. Adriana Povinská – háziorvos

 • MUDr. Norbert Száraz – allerogológia

 

A Covid-19 vírus terjedése miatt kérjük a pácienseket, hogy használják ki ezt a szolgáltatást, és a fent említett orvosokhoz a saját egészségük megvédése érdekében jelentkezzenek az alábbi hivatkozáson:

https://ecasenka.sk/#search

 

Minden szolgáltatást egyszerűen és gyorsan elintézhetnek telefon és internet segítségével:

 • Recept (e-recept) interneten keresztül

 • Kivizsgálások eredménye sms-en keresztül

 • Sorszám a rendelőbe otthonról – ingyenes

 • Behívás a rendelőbe sms-en keresztül – illeték fizetés (2,90 EUR, fizetés a mobil operátornak)

A páciensek az alábbi hivatkozáson találnak videót a rendszer működéséről:

https://www.ecasenka.sk/videonavody-pre-pacientov/

Értesítjük Önöket, hogy 2021. szeptember 27-től megkezdődnek a felújítási munkálatok a rendelőintézetünk körüli bejáró utakon és parkolókon. Ez okból kifolyólag az épület körül jelentősen csökken a parkolási lehetőség. Ezért megkérjük a járművezetőket, hogy az építkezési munkálatok idején csökkentsék az autóval való utazást rendelőintézetünkbe, vagy igyekezzenek járművüket a rendelőintézet parkolóján kívül leparkolni. Kérjük a járművezetők kiemelt figyelmét és a parkolási tilalom betartását, hogy felújítási munkálatok zökkenőmentesen és fennakadások nélkül mehessenek végbe. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

2021.9.2. – A Párkányi Rendelőintézet épületében működő nagy kapacitású oltóközpont ezen a héten nem tart nyitva. A következő oltási időpont: még nincs meghatározva. A párkányi oltóközpontban beadott Pfizer vagy Janssen oltóanyag iránt érdeklődők az alábbi telefonszámon jelentkezhetnek: 036/7565103. (Hétfőtől péntekig 7.00-15.00 közt hívható)

A párkányi oltóközpont csak megfelelő számú érdeklődő esetén fog kinyitni.

Megértésüket köszönjük

 

Regisztráció az oltásra

Minden érdeklődő regisztrálni tud a Párkányi Oltóközpontba a Komáromi Agel Kórház rendszerében:

https://portal.agel.sk

Megjegyzések:

 1. Válassza ki a „COVID-19 Vakcinácia“-t
 2. Válassza ki a Párkányi Nagykapacitású Oltóközpontot.
 3. Kattintson a „Rezervovať“-ra
 4. Válassza ki a regisztrálni kívánt emberek számát.
 5. Válasszon a felkínált lehetőségből időpontot (ha nem talál időpontot, akkor várnia kell a következő oltási napig)
 6. Válasszon időpontot – ne hagyja figyelmen kívül az 1. vagy 2. oltás részt sem (tetszőleges időpontot választhat a listáról)
 7. Töltse ki a kötelező adatokat. Megjegyzésben feltüntetheti, hogy 1. vagy 2. oltásra regisztrál.
 8. Az összegzésben jóvá kell hagyni az időpont megrendelését. A fizetésről szóló információkat ez esetben nem kell figyelembe venni, az oltás ingyenes.

A kórház rendszerében csak 18 éven feletti személyt lehet regisztrálni. A gyerekeket az állami rendszerben kell regisztrálni, Párkányban csak 16 év felettieket oltanak.

 

2021.07.13 – Értesítjük az érdeklődőket, hogy 2021. július 17-től az épületünkben működő oltóközpont már NEM fog minden hétvégén működni. Az oltóközpont nyitva tartása az érdeklődők létszámától függ majd. Részletes információt a 036/75 65 111-es telefonszámon kaphatnak. Ugyanezen a telefonszámon van lehetőségük regisztrálni is az érdeklődőknek. Megértésüket köszönjük.

2021.4.21. – Nagy kapacitású oltóközpont

Nagy kapacitású oltóközpont – Oltás minden hétvégén – 16 év felettiek számára (online regisztráció szükséges)

2021. április 25-én nagy kapacitású oltóközpont nyílik a Párkányi Rendelőintintézet épületében a Komáromi Agel kórház és Nyitra megye együttműködésével,  ahol hétvégeken fog zajlani a lakosság oltása.

Az oltásra a www.korona.gov.sk vagy a https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia oldalakon lehet beregisztrálni. Az oltáshoz szükséges dokumentumok az alábbi hivatkozáson tölthetők le: https://www.unsk.sk/zobraz/obsah/12024 – előre kitölthetők.

70 év felettieket kísérők számára minden információ elérhető az alábbi linken: https://korona.gov.sk/spolocne-ockovanie-seniorov-nad-70-rokov-a-ich-sprievodu/

2020. 12. 31. – Reumatológia – MUDr. BELICA Peter

Nyugdíjazás miatt a járóbeteg rendelés megszűnt.

2020. 3. 1. – Az orvosi készültségi rendelő újjáépítése

2019-ben a Párkányi Rendelőintézetben megtörtént az orvosi készültségi rendelő újjáépítése. A rendelő átkerült az épület hátsó részébe. Megtörtént a belső terek átépítése. A rendelő berendezése is teljesen új. Új EKG és defibrillátor is szolgálja a rászorulókat. Az idelátogató kellemes, komfortos környezetbe érkezik.

Orvosaink

Szerződések

Megrendelők

Számlák

Közbeszerzés

Telefonkönyv

Párkány